Over mij

Mijn eigen loopbaan is een afwisseling van ondernemerschap en managementfuncties. Net als de meeste mensen heb ik in mijn werkzame leven de nodige tegenslagen en twijfels gehad. Ik heb geleerd dat het belangrijk is hoe je daarmee omgaat en dat er altijd een oplossing en een nieuwe start mogelijk is. Ik heb ervaren dat ik op basis van zelfreflectie mezelf een aantal keren opnieuw heb kunnen uitvinden. Ik ben daar een gelukkiger mens van geworden.

Mijn drijfveren zijn uitdagingen aangaan, onafhankelijkheid en persoonlijke betrokkenheid. Mijn missie is het coachen van anderen om met hernieuwde inzichten, inspiratie en enthousiasme een nieuwe start te maken.

Ik heb veel trainingen op het gebied van coachend leidinggeven gevolgd en dit aangevuld door studie. Mijn aanpak is vanuit jouw vraag concreet en resultaatgericht. Daartoe hanteer ik verschillende methodieken en gesprekstechnieken.

De methodieken die ik als basis gebruik zijn de elementenvierhoek van Adriaan Hoogendijk en de 7 eigenschappen van Stephen Covey. Ter aanvulling gebruik ik soms onderdelen uit onder andere Enneagram, Mindfulness en het leren Omdenken. Ik heb ervaring in het werken met verschillende gesprekstechnieken. Gevoegd bij mijn tientallen jaren ervaring in het ondernemen en aansturen en begeleiden van teams, ben ik daarmee de coach die jou begrijpt en goed kan ondersteunen. Tijdens het traject kan het zijn dat je opdrachten mee naar huis krijgt. Het is raadzaam om hier dan in alle rust tijd en aandacht aan te besteden.